Mida kirjutada MIRist…

Kell juba hiline, aga mul polnud lihtsalt varem võimalust liituda rahvusvaheliselt tähistatava MIRi allakukkumise päeva kampaaniaga. Siia juurde võiks viidata mõnele järjekordsetest artilitest, mis kajastavad teemat “ka eestlaste loodud telepanteelektromagnetosvetofotoviisofor” kukub alla, näiteks EPLi Tõravere teadlane MIR-i taga ei nuta või Postimehe Eestlaste töövaev kukub täna koos Miriga alla (viimase juurde kuulub muide päris lahe nupp sellest, kuidas Rein Kolk 60ndatel ühte salajast tehast otsis, et aparaat orbiidile saata). Aga neid on vist viimasel ajal ilmunud hulgi ja ma olen korduvalt selle nähtuse üle imestust avaldanud.

Viitaks parem The Register’i loole Protect yourself from Mir fall-out mis muuhulgas sisaldab abiks infot selle kohta, kuidas Taco Bell sündmust oma PR-töös ära kasutas…

Lisatud hiljem: ja mõistagi ei teinud trikke ainult need, kes tahtsid sinna midagi saata, vaid ka “kohalikud elanikud”: Pranks Show Lighter Side of Mir.

Ja siia lõppu võiks siis juba pista ka sellise rabava uudise nagu: Foot-and-mouth believed to be first virus unable to spread through Microsoft Outlook.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.