Departure from: Moon; Arrival at: Honolulu

#

Departure from: Moon; Arrival at: Honolulu; Cargo: Moon rock and Moon dust samples — nii täitsid aastal 1969 tollideklaratsiooni Neil Armstrong, Edwin “Buzz” Aldrin ja Michael Collins, märkides lisaks ära, et keegi nendega reisi kestel ei liitunud, samuti ei olnud mahajääjaid. Loe pikemalt Giant leap for mankind wasn’t enough to clear Customs.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)