Samm edasi Napsterist

#

Seoses tänase Napsteri-kohtuotsuse-päevaga (ehk et kas me tohime musa kopeerida): muusikatööstuse halb unenägu pole midagi võrreldes sellega mis juhtub siis, kui laialt hakkavad levima fabber’id. Fabber ehk factory-in-a-box lubab sul etteantud infi — mis võib ju hakata levima a la musa Napsteri abil — põhjal mistahes 3D vidinaid valmis meisterdada. Ülehomsel O’Reilly P2P konveretsi ühe ettekande materjalid (mis nimelt sellest räägivad) on juba väljas, viitajaks muidugi jälle üks nupp Slashdotis.

OK ma usun küll, et Rolexit sellega just järgi ei tee (jube raske on kulda ja teemantit printida), aga enamus telepoe kolast peaks olema ju suht lihtsalt kloonitav, eh?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)