Täna telekas

Nagu ikka, vaata tv.tehnokratt.net kui tahad leida mõne saates osalenu postiaadressi. Samast leiad ka töös olevad saated ja arhiivi (kui me veel veidi pingutame, siis ka sekundise täpsusega saate sisukorra ja steno jutuks olnust).

Loe e-posti privaatsuse tekitamisest EPL nädalavahetuse-kolumnist: Enese kaitse. Sellest teemast räägime tulevikus kindlasti veel. On sul juhtumisi kogemusi-arvamusi? Kirjuta aga!

Dokumendihalduse-teemas on juttu kahest softist, üks on ITMeedia Amphora (mida muideks ASP korras pakub Itera) ja teine IC Systems’i Postipoiss (tundub, et kuna nad on ühinemas Microlinkiga, siis nende endine veebileht ei toimi enam).

Tiigriretk Eestimaal on leitav www.sunsite.ee/tour (kahjuks vabalt osaleda ei saa), muid Simuvere-teemalisi linke leiad www.math.ut.ee/simud.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.