EPL+ kolumnid nüüd ka siin otsitavad

Vahest oled märganud, et laupäevase EPL+ külgedel ilmub ka tehnokrati-kolumn. Paraku aga ei leie meie otsimootor EPL saidis olevaid lugusid, ja kuna osa neist on seotud saateteemadega siis kolisin senise lugudearhiivi ka www.tehnokratt.net alla üle… vt vasakult Kõik artiklid.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)