Boowa & Kwala fännklubi

#

Kõige pisematele krattidele on lehekülg, kuhu katsusin koguda kokku kõik viidad lastega seotud softile, mida olen ise sattunud kasutama (mõeldes Siim Markusele, kes mõne aja pärast peaks olema kolmveerand kaks vana).

Kõige selle krooniks on kindlasti www.uptoten.com ja kõik selle alt laiali hargnev Boowa ja Kwala maailm mängude, laulude, värvimislehtede jpm vahvaga. Nagu nimi ütleb, vanustele alates nullist kuni kümneni…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)