Bloggerdamisest veelkord

#

Bloggerdamine või weblogimine või lihtsalt öeldes veebis päeviku pidamine on teema, mida ma heameelega üleval hoian — tegelt on ju ka tehnokratt.net üks blog ning kolhoos.ee ainus Eestimaine koht, kus sa saad lihtsa vaevaga endale oma weblogi luua.

Loe näiteks MSNBC’st: Who’s Blogging Now?, või vaata Kristjani viiteid Blogger.com’i kõikuma-kippuva saatuse kohta: Ühe ajastu lõpp: Bloggeri karm saatus.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)