avantgo.kolhoos.ee ja teised

#

Mõni aeg tagasi rääkisime sellest, et Äripäev tekitas oma veebist pihuarvutite jaoks sobiva versiooni, mida on mugav lugeda AvantGo abil. Ei saanud meiegi kehvemad olla: tehnokratt.net, kaluri.kolhoos.ee, trip.kolhoos.ee (ehk www.trip.ee uudisteveerg) ja larko.kolhoos.ee on nüüd saadaval aadressil avantgo.kolhoos.ee

Tehnoloogiaks kasutasin seejuures uudiste-XMLi ehk RSSi (loe: Sündikaadid ja standardid) — nimelt on kõigi kolhoos.ee kodukate esilehed alati saadaval ka XML kujul. Võta aga ja renderda sulle meeldivale kujule.

Siinkohal aga see uudis pigem selle tagamõttega, et (a) Mikk tekitas tasku.kolhoos.ee ehk koha kuhu igaüks saab lisada PDA ehk pihuarvuti-teemalist infi (b) sealt taskust leidsin ma viida Everyday PDA tiim.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)