Täna telekas…

#

Täna on telekas põhiteemaks telefonindus: mida arvavad eri tegijad sellest, mida kasulikku peaks 1. jaanuar meie eludesse tooma. Mõistagi — lisaks kaugekõnehinna kukkumisele, sellest teame me kõik.

Kui sind aga siiski hinnasääst huvitab, siis viitame muuhulgas USAs kasutusel olevatele karbikestele mis ise peavad ennast kursis kehtivate hindadega ja valivad automaatselt soodsaima hinnaga operaatori. Vaata järgi:

Lisaks: mida ikkagi jälgida, kui sa asud valima endale sideteenusepakkujat või kasvõi lihtsalt kaugekõneoperaatorit? Õpetlikud soovitused USA National Consumers League’ilt:

Selles saates osalenute e-postiaadressid leiad soovi korral tv.tehnokratt.net/w50

Järgmises saates: jõulueelne ostumaraton, ehk mida võiks veel viimasel hetkel arvutialaseks kingituseks osta. vt tv.tehnokratt.net/w51

Ülejärgmises saates: kõige pisemad. Ei-ei, mitte niivõrd mudilased kui et Palmid, Psionid, Jornadad ja iPaq’id. Kellele ja milleks? (ehk: kuidas kulutada jõulust ülejäänud raha enne, kui eelarve-aasta lõpeb)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.