Kuku kolis kolhoos.ee alla!

#

Vat kus lops! Meie esimene katsejänes enne kolhoos.ee avalikustamist oli Merlis Nõgene, kes sai maha Kuku-raadio teadussaate Kukkuv Õun kodukaga. Tänasest alates suundub aga kolhoosi terve www.kuku.ee — nimelt olid Kuku telefon ja postkast juba pikka aega tulised kirjadest, kus kiruti vananenud infoga veebilehte (muuhulgas puudus sealt see, et Kuku levib juba jupp aega ka Pärnus).

“Näe, tegingi ära (läks 75 minutit). Vähemalt on õige info käepärast.” teatab Merlis. Seda algatust peaks kohe kuidagi tähistama… ahaa, alustame konkursiga: Tee Kukule kolhoos.ee veebis rakendatav kujundus! Osaleda on hästi lihtne: tee endale prooviks veeb www.kolhoos.ee alla ning kujunda see selliseks, nagu sinu ettekujutuses võiks välja näha Kuku kodu.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.