Mina, piraat

#

Vanadel headel aegadel oli softiga lihtne – leidsid midagi huvipakkuvat, kopeerisid kõvakettale ja asi ants.

Aga nüüd käib ringi üks hirmus tont ja nõuab tõestust: kas sul ikka on õigus seda kõike kasutada. Mina asusin kevadel üle vaatama oma kontoriarvuteid ja avastasin ehmatusega, et kuigi kõik peaks justkui korras olema – Windows ostetud ja Office kah, vedeleb kõvaketastel igati illegaalset kraami kogustes, mida ei jaksa kokku lugeda.

Loe edasi: Mina, piraat siinsamas või Eesti Päevalehes

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)