Kuidas disainida riigiasutuse veebi?

#

Nii küsiti slashdot.org’ilt eile — ja juhtumisi läheb see kokku ühe jupikesega meie esmaspäevasest telekasaatest, nimelt avaldame me Kaupsiga (kuivõrd sedapuhku oli Kaspar haige) arvamust maavalitsuste kodulehekülgede kohta…

Accesibility ehk ligipäästavus: ära peida oma infot tilulilu taha ning vaata, et kõik vajalik oleks (a) paari hiireklõpsu kaugusel esielehelt (b) oleks leitav ka oma otsimootorist.

Milline ei peaks välja nägema riigiasutuse veeb? Slashdotlased soovitavad vaadata veebi mis kutsub sõdureid üles ennast anthraxi vastu vaktsineerima (ah et mis on anthrax? peaks olema siberi katku baasil tehtud bioloogiline relv… mida kohtab mh enamuses bio-ulmekates, vabas õhus õnneks vähem)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.