Lego & Spielberg: Moviemaker Set

#

Alles see oli kui me pidime tunnistama, et koduvideo tegemine on imelihtne (eriti kui sul on käepärast iMac ;-) — aga nüüd on see muutunud lausa mänguks. Lego Studios: kõik mida vajab noor filmitegija. Alustades loomulikult 30fps USB kaamerast ja videomontaazhisoftist kuni… spetsefekti-komplektideni mis lubavad korraldada maavärinat (vt nende Dino Cop), plahvatusi või kaskadööri-trikke autodega. Vauuuu!

Kui sind siiski tilu-lilu ei huvita, proovi parem midagi robootika valdkonnast: Lego Mindstorms on tõsine väljakutse (palun ehita robot, mis suudab kirjutuslaual liikuda ilma alla kukkumata, oskab leida laua servast kaldtee, sõita seda mööda põrandale, leida kasti ning tuua seal laua peale tagasi musta palli, mitte valge). Eestis minu teada müügil ei ole, näha ja proovida peaks aga saama Energiakeskuses.

Tänud RCFoC’ile selle vihje eest.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)