Technocrat HP palgal

#

Oled sa märganud paremal kalendri kohal Tehnokratile sarnase nimega linki: technocrat.net? Seda peab Bruce Perens ja tema eesmärgiks on kutsuda üles kirjaoskajaid avaldama arvamust teemal technology policy — võttes arvesse, et Bruce kuulub open source seltskonda kes arvavad, et programmide lähtekood peaks olema avalik, peaks enam-vähem arusaadav olema, mida selle policy all mõeldakse.

Ja nüüd on Bruce Perens asunud tööle HPsse (Bruce ise ütleb, et tema ja Carly vahele jääb vaid kolm inimest) ning ta kirjeldab oma tööülesandeid nii: “see jaguneb kaheks: ma saan olla töö-ajast Liunuxi-aktivist ja lisaks väljendada isiklikke arvamusi”. Kes meist ei unistaks samast staatusest — võid pühenduda oma lemmik-tegevusele ja saad selle eest veel ka palka!

Bruce lubab esimeses järjekorras võtta ette veenmistöö lubamaks kõigil kirjutada draivereid HP printerite jaoks…

Loe edasi: technocrat.net, cnet.com

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.