First Tuesday Tallinn 05.12.2000

Iga kuu esimesel teisipäeval toimub üritus nimega First Tuesday, mis on mõeldud uute ideede ja raha kokkuviimiseks: kohal on arvutirahvast, raha-rahvast ja kõigil on hea võimalus omavahel suhelda, lisaks kerge eeskava. Täna ehk 05.12.00 on kohaks Bonnie&Clyde Olümpias ja ajaks 1800-2100, peateemaks “Investment Climate in the Baltics” ja pearääkijaks Rain Lõhmus.

Eelmine kord oli asi veidi ludrivõitu, seekord paistab tugevam tulevat. Mh räägib ja demob kohapeal Vemis oma interneti hotspot’e millest oli ka eilses tele-tehnokratis põgusalt juttu.

Esinejate kohta veel (nende enda laiali saadetud materjalist):

  • LHV Investment Bank – Rain Lõhmus, Founder. “WHAT A BUSINESS MUST DO to attract major investments”<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /><o:p></o:p>
  • Small Enterprise Assistance Funds – John Ferguson, Vice-President. John hasn’t yet disclosed his topic.<o:p></o:p>
  • SG Asset Management, Baltic Republics Fund – James Syme, Fund Manager. “Foreign Investors : What We Want, and What We Need”<o:p></o:p>
  • UpGrade Communications – Uku Kuut, Director-Eastern and Central Europe. “Investing the swedish way into IT in the Baltics”. Uku has recently launched together with Baltics Small Equity Fund a wireless ISP, Vemis. At Bonnie&Clyde he will also demonstrate a soon-to-be-launched wireless local area network solution, the Internet HotSpot.

Ja üritusest veel:

Please remember, First Tuesday is for the entrepreneurs, venture capitalists, and service providers in our community and depends on viral marketing, so please invite your entrepreneur colleagues who will contribute and benefit. Our November meeting expectedly turned out to be successful with over 120 participants. 40% of the people in attendance at that meeting found out about First Tuesday from their friends and colleagues who spread the word.<o:p></o:p>

To utilize the strength of First Tuesday global network and allow us to keep you posted on all activities and opportunities, please JOIN the First Tuesday Baltics mailing group by sending an email to [email protected] . Please add your full name and contact info.<o:p></o:p>

Kindly respond by Monday, December 4 th by 18.00 to [email protected] for registration, so that we may order your nametags and drinks.

Ehk et: kui huvi tunned asja vastu, siis vahest veel mahud…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)