e!8: Erki Peinar ja pan-balti kampaanid

Järgmine e!8 ettekande-tutvustus sai YouTube’i üles: Erki Peinar ADMist räägib pan-baltiliste netikampaaniate eripärast.

Nagu ikka: kommentaarid-soovitused teretulnud siin, altexi blogis või YouTube’is ning lisainfo ja registreerumine altexi veebis.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

  1. O.
    Lisatud 11. jaan. 2007 kell 20:18 | Püsiviide

    Ausalt öelda selle teise videokatsetuse põhjal võib juba öelda, et idee hakkab end juba õigustama. Nii ahvatlevat veebibukletti paljalt tekstiga oleks olnud üpris keeruline. Vähe sellest, et kui sa inimesest midagi ei tea, siis pisike videoklipp on märksa mõnusam vaadata kui sundida end must-valget teksti lugema.

    Kas ürituste DVD-d pole päevakorras?

    • Peeter Marvet
      Lisatud 11. jaan. 2007 kell 22:15 | Püsiviide

      tänud-tänud, eks me kõik õpime :-)

      mul endal on kah see häda, et ei suuda sageli enne üritust ette kujutada milleks esineja võimeline on. samas tahaks saada head üritust ning vahest ka väiksema esinemiskogemusega inimesi veidi nõuga aidata: kuidas sisu meeldejäävaks ja kuulajale reaalset kasu toovaks vormida.

      see video nädal enne esinemist on hea võimalus katsetada mis töötab ja mis mitte, lisaks muidugi lubadus potentsiaalsele kuulajale millest lähtuvalt on lihtne ettekanne veelkord üle vaadata otsustamaks mis on liigne ja mis vajaks täiendamist.

      aga DVD… ma usun, et Erki ettekandest saaks toota DVD-versiooni (aga justnimelt eraldi toota, mitte lihtsalt üritusel üles filmida) ning teades et Mihkel plaanib ohtralt viidata varasemate E!-ürituste ettekannetele saaks abiks materjali kui oleks võimalik tema jutu vahele lõigata klippe reaalsete tsitaatidega. aga siis oleks vaja miskit ärimudelit ja ma kahtlustan, et see ei toidaks.

      AGA mulle meeldiks seda videopoolt aretada edasi hoopis teises suunas: näiteks järgmise E! võiks kokku panna nii, et teeme potentsiaalsete esinejatega nt 2 kuud varem kümmekond minutist klippi kus nad käivad välja oma teesid… ning laseks siis publikul valida ning soovidega täiendada. 10 ideed alustuseks ja 4 reaalset ettekannet, seejuures lisaks ürituse senisele “kulupõhisele” hinnale raha mis läheks ettekandjate honorariks.

    • anonymous
      Lisatud 12. jaan. 2007 kell 17:24 | Püsiviide

      Kui Mihkel ja Erki juba on, siis kas ei võiks olla kavas väike ettekanne ka nende kunagiselt kaasvõitlejalt (vist isegi bossilt) ADM-is, (kuri)kuulsalt turundajalt ja rääkijalt Meelis Malk-ilt? :) Teemaks: kuidas e-kanalite abil lihtsameelseid vabastada neile ebaõiglaselt kuuluvast kraamist.

    • Peeter Marvet
      Lisatud 12. jaan. 2007 kell 23:05 | Püsiviide

      Jah ma tean Malki lugu, aga see ei mõjuta absoluutselt minu suhtumist inimestesse või ettevõtetesse, kes on temaga kokku puutunud. Ma arvan, et sinu toodud seos on alusetult halvustav ja sa peaksid siinkohal vabandama.