kuku podcast 2.0

KUKU taskuhäälingu – ja laiemas mõttes kogu kodulehe – uutmise plaaniga on asi niikaugel, et miski funktsionaalne prototüüp http://podcast.pencillin.net toimib st võtab saateid vastu ning tuleb isegi täpitähtede ja saadete kategooriateks liigitamisega toime (WordPress, mõistagi). Kas kellelgi on ideid funktsionaalsuse osas? Minu kontsept on selline:

  • esileht sisaldab blogina kõiki saateid, lisaks praegusele infile on igas postituses saate eeltutvustus ning külaliste nimed (ja tegijate viitsimise korral võivad nad sinna muidugi ka pikema teksti panna pärast saadet, lingid ja shownotes jne)
  • esilehel on lihtsalt leitavad lingid kõigi saadete arhiivilehtedele
  • esilehel on playlisti-pleier mis mängib kõiki värskemaid saateid
  • RSSid on konfitud läbi Feedburneri, lisatakse mh iTunes’i jaoks pildid jne
  • lisalehed: kõik saated, saatekava, kontakt
  • saate arhiivilehel on viimased n+1 saadet, paremas tulbas saatetutvustus ja playlisti-pleier sellele saatele
  • saatekava võiks vahest olla tehtud läbi Google Calendar’i, aga vaja oleks miskit vidinat mis selle pealt “hetkel eetris” genereeriks

Misveel? Ja hetkel on mul väljas ka OGGi versioonid, kas keegi kurvastab kui ma need ära korjan? (tehniliselt jäävad alles, kuna mõeldes vajadusele reklaami-automaagia lisada tahan stuudiost nii ehk naa saada paremat kvaliteeti)

Postitatud rubriiki meistjameile märksõnaga , . Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

12 Kommentaarid