machine is us

tervitustega emakeeleõpetajatele: Machine is Us


Lisatud: Sanna kirjutab pikemalt üritusest kus me Henrikuga laup hommikul esinemas käisime ja mida sai alustatud Machine is Us video näitamisega :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Elver

  Aaaahh… See video defineerib tänapäeva noorte põlvkonna.

  • Peeter Marvet

   :-)

   taustast — esinesime hommikul Eesti Emakeeleõpetajate Seltsi ja Haridusministeeriumi ideekogumisüritusel (kohal nii emakeeleõpetajad kui emakeeleõpilased) eesmärgiga väärtustada eesti keelt ja propageerida selle kasutamist. Alustasime oma etteastet selle video näitamisega, sest ühtepidi see illustreerib tänase veebi olemust ja samas andis võimaluse jätkata teemal “kui tahame keele säilimist on meil vaja samal tasemel eestikeelset veebisisu, mitte kaustikusse kirjandi kirjutamist”.

  • Joosep-Georg Järvemaa

   Heh, video lõpus tegelane kirjutab üle Wikipedias kogu Web 2.0 artikli sisu :)

  • tarmo888
 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.