lastele meeldis

Lastele muideks meeldis see jäätsirkus väga, nii et tervitame siinkohal vanaema ja õeraasu kutsumast-korraldamast :-).

Aga kas ma nõustuks ka Lauri Laubre ütlusega pressiteatest “Eestis on siiani puudu olnud suurejoonelistest ja kvaliteetsetest
kogupere üritustes, soovime selle showga seda tühimikku vähendada ja
tuua ka täiesti uut kvaliteeti Eesti meelelahutusmaastikule tervikuna.”?

80 minutit kultuurilist diversiteeti millest 40 möödus P- ja L-Ameerikas (üllatav, et sellises suunas ettevõetud ümbermaailmareis ei külastanud ka Kanadat), ülejäänu aga kängururohkes Austraalias (mõistagi), Hiinas kus ei ela ühtegi inimest, Indias kus ninjad peavad päästma printsessi sealsest mainstream-tavast ehk ohverdamisest, Aafrikas kus on võimu haaranud sõjakad lepatriinud… (võib-olla jäi mulle midagi ka arusaamatuks, sest porgandihäälne tekst oli nähtavasti tänu saali kajale pea täielikult arusaamatu).

Erakordse leimi auhinna saavad aga Postimees ja Andrei Babin isiklikult eelarvustuse Uisutav animajänes trikitab Tallinnas eest. See niinimetatud ajakirjanik käis väidetavasti Peterburis etendusega tutvumas ja pidas pärast kõige nägemist vajalikuks tuua meieni üksikasju nagu rekvisiitide transpordiks vajalik konterinerite arv (20, muideks), kostüümide arv (350), artistide arv (ligi kolmkümmend) ja nende päritolu (tosin eri riiki). Way to go, Postimees! Keep up the good work! No ei võind siis öelda, et vanemad varuksid kannatust ning 75 krooni, et lastele ka vilkuvate tulekestega kepp osta.

Lõppeks – lapsed olid ju megarahul kõigega, lihtsalt Laubre võiks meile vanematele müüa asju sellisena nagu need tegelikult on:

“Eestis on siiani puudu olnud meelelahutusest, mida Cartoon Network’i ja Fox Kids’iga harjunud lapsed oodata oskavad, korralikust jalaga-tagumikku-ja-dünamiit-ninna naljast. Soovime selle showga seda tagumikku… vabandust-heh-heh.. tühimikku vähendada ja
tuua ka täiesti uut kvaliteeti Eesti meelelahutusmaastikule tervikuna. Ma garanteerin isiklikult, et pisipere hüppab toolilt õhku ja plaksutab vaimustunult käsi.”

Onju Lauri, sa ise arvad pärast kammajaa reaalselt nägemist sama, eksju? Ja EMT kah, eksju, te kah sõdite kvaliteedirindel ja võiksite aidata mul aru saada mis on kvaliteet marketingi tähenduses ja mis teie austatud teh-osakonna poolt kordasaadetav reaalne kvaliteet?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. kaur
  Lisatud 5. veebr. 2007 kell 09:21 | Püsiviide

  Minge vaatama hoopis Viimsi Huvikeskuse hobiteatri “Snoopy” muusikali.
  http://www.huvikeskus.ee/?id=1264
  Ei ole suurejooneline, aga on show ja lõbus ja Cartoon Network. Mis põhiline – osalistelt / tegijatelt tuleb selline pahvak isetegemise-energiat ja lõbu, et sellest on kohe tükiks ajaks endal ka hea hoog sees.
  No ja kui lapsi muidu vaatama ei saa, siis lenna kuurmaa on seal tõesti täiesti olemas ja mängib väga kenasti :)

  • aj
   Lisatud 6. veebr. 2007 kell 22:54 | Püsiviide

   Meie pere poisid 8 ja 10 olid üsna pettunud. Need vilkuvad tulukesed olid ainus hea asi, kuigi ka need lagunesid samal päeval.