tsiteerides klassikuid: parve

Nii, ja kaas-tehnokratt Mart vajab kah tsiteerimist:

Minu arust on mõttetu õpetada äripoole inimesi juhinduma millestki muust kui rentaablusest.

Igati nõus. Ja kui viitsitaks lugeda läbi minu esmasbäne postitus siis võiks sealt vahest isegi ilmneda, et ma igati tahaks näha reklaaminduses rentaablust AGA erinevalt Mardist olen ma jõudnud nägemuseni, et lahendus peitub ennekõike reklaamikliendi rentaabluse tõstmises. Ehk slõuganist “osta võimalikult väikese rahaga reklaamipind mis annab maksimaalse müügi”. (aga sellega ei pääseks ma AP3 esiküljele ja Terevisiooni kahjuks :-)

Võiks muidugi alustada ka reklaamipinnast, aga sellega on natuke see häda, et nad hakkavad kohe halama puuduvast turu huvist – mis on muideks igati õigustatud hala – ning siirduvad kibekähku muule teemale.

Samas reklaamiklienti saame me aidata kohe nüüd ja praegu ning ilma suurema meie- või temapoolse investeeringuta mingisse hüperinnovaatilisse reklaamiplatvormi. Ostsid reklaami EPLi ja AP3’e? Uuriks järgi kumba reklaamikanalisse pandud kroon rohkem müüki kaasa tõi! (jah kaheldamatult on olemas reklaamikliente kes seda juba teevad ning sellest lähtuvalt oma reklaamikulutusi optimiseerivad – aga nende hulk pole veel kaugeltki piisav, et reklaamikanalid tunnetaksid survet oma rentaablusele).

Ehk mulle kah väga meeldib rentaablus, ja tänud teema edasi arendamise eest!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.