teisel teemal: universaalteenus

Muideks, hoopis teisel teemal, novembrikuine pressiteade Sideametilt: “Alates 01. jaanuarist 2007 ei ole Elion Ettevõtted AS-il (edaspidi Elion) universaalteenuse osutamise kohustust.” Jutt käib siis telefoni- ja faksisidest ning modemikiirusel internetist, mille kui “universaalteenuse” osutamise kõigile soovijatele peab riik tagama.

Mis selles siis nüüd arvata? Maainimesed saavad 98kr kuumaksu eest endale Elisa mobiiltelefoni koos linnanumbriga?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. enn
  Lisatud 21. dets. 2006 kell 11:07 | Püsiviide

  Tegelikult oleks seda huvitav proovida. Elan nimelt kohas, kus fikstelefoni ei ole ja Elion seda sinna ka traadiga vedama ei hakka.

  Seal, kus Elioni juhe on olemas, ühendab Elisa ilmselt üle Elioni traadi oma switchi taha. Kus aga pole? Kõige reaalsem on ilmselt ikkagi mobiil (terminal), mis on seotud konkreetse tugijaamaga ja maksustatakse vastavalt oüsivõrgu tariifidele.
  GPRS peaks vedama nõutub 56K modemi ka välja.

  Aga Elionil on nüüd õigus mulle öelda, et sinu eslukoht ei meeldi mulle…

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)