virtuaalne debatt – reaalne kaasamine

Täna järjekordne eGA korraldatav seminar: Virtuaalne debatt – reaalne kaasamine. Nagu ikka tuleb sealt välja ka audiostriim: kliki lingil http://icecast.linxtelecom.com:8000/ega.ogg.m3u mis käivitab Winamp’i (mis peab mõistagi olema eelnevalt installeeritud, tasuta allalaadimine www.winamp.com). Probleemide korral kirjuta murest [email protected] või sõnumineeri Skype’is kasutajat petskratt. Ülekannet sponsib www.linxtelecom.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)