3d televusser peatselt saabumas

Mida küll suitsetab Tarbija24 pealkirjanik? 3D holograafiline televisioon peatselt saabumas on pealkirjaks nupule, milles muuhulgas leidub lause “Täielikult 3D holograafiliste kujutiste kasutamine siiski veel on mägede taga, professor Onurali sõnade kohaselt kulub selleks veel kümmekomnd aastat[…]”. Palju parema pealkirja oleks võinud välja imeda sellele eelnevast lausest: “Uurijad on üle saamas niiöelda lower-end stereoseadmete seinisest merehaigeks tegevast pildist.”

Näiteks: “3D televisioon ei aja varsti enam oksele”. Alternatiivseid ideid?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

  1. Janek
    Lisatud 23. sept. 2006 kell 14:43 | Püsiviide

    Pigem kasutab äkki LSD nimelist ainet. Artikli juures olev pilt on ka tore. :P

    “3D prillid on ajalugu”
    “3D televisioon teeb merehaigeks”

    Aga vahendades nö “terviseblogi” Mareki poolt ühes e-kirjas avaldatud arvamust:

    “Ja tegelikult… kui keskmine lugeja süveneb sisult olulisse uudisesse vaid sensatsioonilise pealkirja pärast, siis las olla see pealkiri (mitte et see antud juhul selline case oleks sloli puhul). Ses küsimuses võib eesmärk küll abinõu pühendada, tundub mulle.”

    • Priit Tamboom
      Lisatud 23. sept. 2006 kell 18:16 | Püsiviide

      Pets, pliiz postita vähem Eesti tavameedia näpukatest… kes kurimus neid ikka jõuab üle lugeda ning see inf on suht müra, mis sealt tuleb.

      Oki, jõudu ja jaksu,

      pahur püsilugeja Priit

    • Peeter Marvet
      Lisatud 23. sept. 2006 kell 20:07 | Püsiviide

      Vaata, mõni inimene kogub nätsupabereid ja mõni kanalisatsioonikaevude kaasi. Mõni kirjutab reedeti kaheksajalgadest. Mina kollektsioneerin sellist träni :-)

      Tänasest veel, pildil flööt: http://www.postimees.ee/230906/esileht/siseuudised/219530.php?r

      Ma helistan ka alati Statoili kui nende 1-2-3 automaat kaarti kehvalt loeb, Tallinna Veele kui kusagil lekib ja SEBile kui on mingi jama netipangaga. Palju jamasid meie ümber jätkuvad pelgalt selle pärast, et märkaja ei anna teada.

      Kui viga on tehniline siis ma üldiselt teavitan autorit. Kui viga on (minu meelest) põhimõttes siis ma tuututan avalikult. Lootes, et märgatakse paremini ja vajalikul tasemel. (asjatu lootus mõistagi, aga sellistel puhkudel oleks autori inffimine samavõrd mõttetu… aga midagi peaks ju tegema).

    • Tõnu
      Lisatud 26. sept. 2006 kell 14:56 | Püsiviide

      einoh – on ju olemas merehaiguse vastased tabletid. Võtad ikka enne õhtust filmivaatamist tableti sisse ja .. naudid elamust :D