pikem saade netis

Tänase saate tarbeks sai räägitud Jüri Kaljundiga tunnike juttu teemadel cluetrain, viimasel ajal tekkinud online-keskkonnad Eestis ning sinna juurde pikemalt tema enda nagi.ee arendusest. Eetrist jääb välja kolmandik ehk peamiselt see, kus käime läbi uusi keskkondi. Aga netis on mõistagi täisverisioon (ja lisaks väljas ka kõik vahepealsed kratid, mis kiire aja tõttu puudu olid jäänud).

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.