kommid lubatud värsketele postitustele

Nii, nüüd kommentaarid jälle lubatud, aga kogu kolhoos.ee ulatuses (sh Henrik, Larko) ainult vähem kui nädal vanadele postitustele. Vanemat uudist kommides väga inetu forbidden-403 veateade, aga paremaks pole lihtsalt aega :-(

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

7 Kommentaarid

 1. Peeter Marvet
  Lisatud 16. juuni 2006 kell 06:45 | Püsiviide

  saab siis? näib, et saab!

  • Larko
   Lisatud 16. juuni 2006 kell 19:04 | Püsiviide

   Minu tähelepaneku järgi sai ka vahepeal, ehkki Sinu juures seda ei proovinud. Mul pole enda juures kommidest niivõrd probleemi kuivõrd träkkbäkkidest. Sel nädalal kustutasin korraga umbes 400 spämmivat träkkbäkki. Arvestades et mul on postitusi tublisti peale 1000, on lootusetu neid kõiki läbi kammidagi.

   Hullu roboti tõbi on praegu vägagi laiali levinemas. Näiteks WordPressis püüdis mul Akismet ainuüksi eile umbes 150 spämmikommi kinni.

  • Rain
   Lisatud 17. juuni 2006 kell 13:03 | Püsiviide

   Aga Pets, miks Sa üldse enam ise blogihostimist pakud? Miks kolhoosnikud ja tehnokratid blogspot-i või wordpressi serverisse või mujale kolida ei võiks, tasuta võimalusi ju palju? :)

  • Peeter Marvet
   Lisatud 17. juuni 2006 kell 23:13 | Püsiviide

   Oh kolhoosnikel on alati võimalik kolida kuhu iganes soovib. Asi tiksub lihtsalt sellepärast, et meil pole tavaks vanaks jäänud teenuseid jõuga maha tappa vaid katsume neid toimivana hoida kuniks kasutajaid veel jagub. Näiteks Goodwin BBS ja meie Fidoneti node tiksusid veel üsna hiljuti — kusjuures üle IP lausa, telnetiga sai BBSi sisse ja isegi Frontdoorist meili vahetada :-)

  • Larko
   Lisatud 20. juuni 2006 kell 01:06 | Püsiviide

   Rain, üks põhjustest, miks ma päriselt pole WordPressi kolinud, on ikka järjepidavus. Mul on kolhoosisait juba viis ja pool aastat olemas. Ainuüksi tehniliselt oleks keeruline vanu postitusi üle kanda, kuna neid tohutult palju on. Nii kaua kui Pets lahkelt lubab, avaldan värsked postitused nii siin kui seal.

  • Peeter Marvet
   Lisatud 20. juuni 2006 kell 06:22 | Püsiviide

   on olemas muidugi selline skript vanade asjade ületoomiseks: http://www.queso.com/manilaToMT.php

  • Larko
   Lisatud 22. juuni 2006 kell 13:36 | Püsiviide

   Eks ma uurin järele, võib-olla kunagi liigutan neid postitusi ka kui pole targemat teha. Vanade puhul pole vist RSS-voogu olemas, aga nagu ma aru saan, polegi seda vast Sinu viidatud scripti puhul vaja?

   RSS’i abil õnnestus mul oma rootsikeelse blogi vanad postitused WordPressi üle kanda, aga sellegiga seondus hulk käsitööd. 60 postituse puhul oli see veel kuidagi jõukohane, aga Kolhoosis on mul neid peale 1000.