eksamisport

Eilne saade on üleval, teemaks oli digiTV ja me Henrikuga pinnisime Indrek Leppa Levirast.

AGA, kuna koolitumis-teema päevakorral — siis mai esimeses pooles korraldab Brainbench järjekordse Bench Games II nimelise ürituse mis tähendab seda, et kahe nädala jooksul on kõik testid vabad.

Erinevalt neist muudest kaheldamatult olulistest testidest (oled sa Ferrari, gnostik võik Linux?) saab Brainbenchis mõõta oma oskusi mitut eri masti softi osas (Photoshop? SQL serveri adminnimine?), lisaks üldisemaid erialaseid teadmisi (sina kui filmiprodutsent palkasid agentuuri vahendusel ametiühingusse kuuluva puusepa, kes aga kukkus jooma ja ei ilmunud esmaspäeval võtteplatsile: kes kellele ja palju võlgneb?).

Aitab teadmiste taseme enam-vähem paika panna, sh saades teada, et sinu Photoshopi skoor on ntx maailma top-10% hulgas vms.

Nende ametlik ärimudel on ühelt poolt sinu CV varustamine kenade viidetega ja teisalt töölevõtjatele lihtsa tasemekontrollimehhanismi pakkumine (testid on sulle oluliselt odavamad kui Prometrics/VUE vms arvutikoolitustes tehtavad aga sisult üsna võrreldavad, töölevõtja aga võib usaldada tulemust või lasta mõne testi kontrollitud tingimustes uuesti teha).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.