äkki on õigus?

Äkki on linnaplaneerimisametil siiski põhjust kehtestada reegleid meediaga suhtlemiseks, sest kui Postimees kopeerib SLõlehe lugu ja saab tulemuseks:

Nii näiteks soovitatakse ameti töötajatel anda intervjuusid ja kommentaare telefoni teel […]

Samas kui linnaplaneerijate suhtluskorralduse reegel nr 1 ütleb (nagu juba üle-eile märkis leheneeger):

1. Mitte anda intervjuud/kommentaare telefoni teel.

… siis kujutagem ette mis võiks juhtuda telefoni-intervjuu puhul?

Täiendet: mõistagi saatsin märkuse ka päevatoimetajale ja viga kohe ka parandet. Kokkusattumus aga näitlik nii ehk naa (shit happens, you know). Kajalt/Gealt/leheneegrilt head soovitused (kommentaarides) kuidas käituda telefoni-inteka (ja ka mitte-telefoni-inteka) puhul. St palu ajakirjanikul saata sinu tsitaadid kontrolli.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)