tase

EMT lansheerib 3G võrku. Tüüpilise marketingimoosi lavastamine on viidud seniolematule tasemele (valgusaastad ees Henriku kirjeldatud Samsungist: asi toimub Tallinna kesklinnas, täpsemalt Viru keskuses, ja auto saab parkida otse 4ndal korrusel oleva Kunst&Disain akna taha), lisaks igavatele ent hästiviimistletud haibikesksete esinemistele on kohale veetud Nexus … jne. Aga fotograafidele ja tele-opadele muidugi meeldib, palju värvilist valgust ja Frensi tikuvõileivad oma tuntud headuses. Oleks, et keegi pööraks ka samapalju tähelepanu olemasolevate teenuste edasiarendamisele… Ja ürituskorraldajad võiksid mõelda mänigmapandavale musale — see ei peaks ilmtingimata takistama kohaletulnute omavahelist suhtlust või mikrofoniga ajakirjanike tööd…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)