täna seminar

Lihtsalt teadmiseks, et räägin täna fotoseminaril “Hea foto müüb lehte”. Nagu ikka on jätnud soovida minu suutlikkus käia välja täpne pealkiri, st ühe osana tulen ma tõesti tagasi lehtede pildikvaliteedi juurde AGA pikemalt tahaks rääkida trüki standardiseerimisest (vt näiteks minu lühikest ent hulga edasi-viidetega juttu Digitalproof-Forumist Stuttgartis). Ja tõenäoliselt pean ma selleks alustama hoopiski ICC profiilide sise-elust (neid annab väga kenasti visualiseerida nt Colorthink’i abil), kirjeldama trükiprotsesside eripärasid, simuleerima mõningaid reaal-elulisi probleeme jne. Suht järsk õpikõver tuleb, nähtavasti peaks üritama olla rohkem saalis kui laval, siis on kuulajatel kergem mind pidurdada ja küsimustega suunata.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.