reklaam vs info

Mõned väidavad, et reklaamist on miskit tolku tarbijatele info jagamisel. Võrdleme siinkohal kahte näidet:

Vaatamata nendesse reklaamidesse maetud papile ei saa ma jätta soovitamata poodi minnes võtta kaasa Aabrami tekst ja paberkott. Paberkoti võiks arvutipoodnikule pähe tõmmata (sest tõenäoliselt on ta kas programmeeritud reklaamis olevat juttu korrutama või piisavalt loll, et mitte saada aru, kui nõmedas firmas ta töötab) ja siis ise asja edasi uurida.

ps. sellel arvamusel on kaks eesmärki: linkida ostjad õpetusega ning panna PR & marketingiosakonnad sügavas arusaamatuses pead kratisma teemal “mis sel Marvetil jälle viga on”. Ma mõistagi lepin tõsiasjaga, et enamus ostab ikkagi kõigepealt 13 tonni maksva telliskivi ning marketing ei suuda eladeski välja mõelda, kuidas müüa paremat arvutit. Aga väga tahaks, et midagi muutuks. Umbes samuti nagu marketing tahaks, et kõige odavam toode oleks kliendile parim.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

6 Kommentaarid