design once, print often

Wired: The Dream Factory. eMachineShop, Neil Gershenfeld & MIT Bits & Atoms Lab, Saul Griffin & Squid Labs… oh-my-god-I-want-this-stuff värk. Open source production, “Fab is about making the things you can’t find at Wal-Mart,” [ Gershenfeld ] says. “It’s stuff for a market of one.” Meil on mõtetult palju suure raha kulutamist igat masti arengule, mis vaja — oleks üks fab lab igasse maakonda, või pigem juba 10, sest need ei maksa tegelt suurt midagi. Ainus asi, et kust leida Sauli või Neili laadsed ideoloogid neid asju lastele (a miks ma mitte penskaritele?) õpetama?

ps. Miks 10 igasse maakonda, kui on olemas CAD, internet ja Cargobus? Loe viidatud lugu lõpuni ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.