piyzukyula?

Sattusin miskile lehele, mille omanik pidas vajalikuks reklaamida Adult FriendFinder’it — teate küll, see “Adult FriendFinder members near [sinu asukoht IP-aadressi alusel]”. Ja mida pakutakse: kuum prantsuse tibi Piyzukyulas Harjumaal! Kiire netiotsing näitab, et Piyzukyla on täiesti tuntud koht (kui muidu välja ei mõtle mis see on, siis võib geokoordinaatide järgi uurida). Aga tuleb välja, et Harjumaal on (lisaks Res Publica Juventusele) veel palju huvitavat pakkuda: Usad’ba Kar’yakyula, Yyysmyae, Van’yal, Khyur’yaste jne. “mesta chuzije, a imena rodnije” — või kuidas selles Tara-Tapaa kohta käivas naljas öeldigi. Mis on aga eriti teretulnud: kõik asula-lingid viivad lehele, kus saab registreerida kohalikke organisatsioone, teavitada toimuvatest üritustest ning sõbruneda omakandi-inimestega. Üüber-naljakas. Palju parem kui uncyclopedia.

Idee Mobi-poistele: selle nimekirja alusel võiks toota eriti nakkava SMS-mängu “arva ära, millist kohanime on mõeldud”. Ma ei oska öelda mis täpselt nendes väärnimedes naljakas tundub, aga ma lihtsalt ei saanud enne tööd jätkata kui see uudis on postitatud.

Täiendet: Olgu lisatud, et üleval korra lingitud fallingrain.com/world on megalahe mootor ning seal erinevate nimekujude kasutamine täiesti mõistlik. Näiteks see “suvestuudio” pilt seal allpool on tehtud Alliklepa külas. Ainult et kust tuleb see ilmateade ja miks nad arvavad 7km raadiuses 4574 inimest elavat?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.