you dig it?

Nii, nüüd võib siis öelda millega Henrik viimasel ajal tegeleb: [digi]. Uus tehnoajakiri, kus uudised pärit ilmumis-eelse nädala ajaveebinduse “web zen“ist ning pealkirjadest jäävad meelde tõsi-elulised “Sony PSP hilineb lootusetult”, “Teine vasikas aia taha” ja “Esimene korralik HP” (koos lead’iga, kus seda IBMiga võrreldakse)… Midagi DI/FHM + tehnoloogia… Esmamuljelt igastahes päris lahe. Äkki just see ongi arvutiajakiri, mis meil seni puudus?

[ Lahtiütlus: arusaadavalt on Henrik kaas-tehnokratt ning mu enda kolumn kah ajakirjas, mistõttu ülaltoodud hinnang osalt selline … osaleja-vaimustus. Seega jälgime, mida rahvas arvama hakkab ]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)