vajab promo?

Riina “hiiumaa internetiseerija” Einberg ja Linnar “tiigrituur” Viik korraldavad juunis ajuloputustuuri mööda Eestit. Riina:

Nagu alati, ei saa me asju hulluks ajamata midagi ette võtta – muidu pole lithsalt piisavalt huvitav. ;) See kord on meil setup kaasavõetavast “ruumist” mis paigutatakse kohal üüritavasse ruumi ja peaks toetma koolituse õhkkonda, videoklipid ja muud interaktiivsed nipid ja veel üht teist. Hetkel olen juba üle saanud tundest, et me endal kaela murrame – mida rohkem asjad valmis saavad, seda paremaks tunne läheb. Aga “müügiga” oleme hilja peale jäänud vähe ja vajame abi info levitamisel.

my 5 cents worth: ma arvan, et müügile tuleks abiks, kui need 15 teemat mida osalejate valikul ette kantakse veebis väljas oleksid ;-) Ja kuna te niikuinii lavastust trennite, siis võiks miski piraatvideo torrentina kah lekitada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)