ekraanivisiisorist

Kuna allpool on väljas link ühele minu screencast’ile ehk “ekraanivisioonile” / “ekraaniviisorile” (pakkuge paremat sõna!), teine vahest laiemat huvi pakkuv ehk Photoshopi-teemaline ilmub peagi ajakirja DIGI CD’l (veebiversiooni leiab siit) ning kolmas (kah Photoshop) on hetkel toimetamisel (väljas täna-homme loodetavasti) on hakanud tulema küsimusi, et kuidas ma seda teen. Eks ikka samuti, nagu Jon Udell — otsi Google’ist jon udell screencast :-)

Aga täpsemalt: tegu on Techsmith’i Camtasia’ga, mille 30p-demo saab nende veebist alla laadida. Äärmiselt mugav komplekt: salvestajale näitad kätte programmiakna mida tahad salvestada, kui köha peale tuleb (või mõte kinni jookseb) saad pausida, ning Camtasia Studio hulka kuulub ka elementaarne video-editor mis laseb salvestatu puhtaks lõigata, vajadusel alternatiivse teksti peale lugeda ning produtseerib video misiganes kujul… vist kuni menüüdega DVDni välja. Mina ekspordin Flashiks, see tekitab kenasti ka vastava HTML-lehe koos play-pause jne juhtnuppudega. Übercool, ma ei saa absoluutselt aru miks ma seda varem pole kasutama hakanud (sest ma olen Techsmithist teadlik juba… no oma 3-4-5 aastat ikka)!

Muideks, Techsmith’ist on juttu muuhulgas Testify! How Remarkable Organizations are Creating Customer Evangelists. Näib, et nad on endale ühe uue evangelisti saanud :-)

Täiendet: Kaido (kes oli ka üks viidatud küsijatest) vihjab, et Camtasia maksab sama palju (vähe?) kui Mindmanager X5 Pro. Pets vihjab vastu, et Camtasia tegelikult teeb kah rohkem kui ülal kirjas — täpselt samuti, nagu X5 teeb rohkem ja mugavamalt kui samasse kategooriasse kuuluv priivara. Ma usun, et peagi ostan mõlemad ära :-P

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.