veel tln.ee teemasse

Kaido kirjutas (tegelikult juba mitu päeva tagasi e-posti peale) minu allpool-oleva postituse kohta, kus ma propan mõtet anda maps.google.com kätte kaardi- ja pildiinfo Tallinna kohta ning siis selle peale rakendusi ehitada:

Tegelt on mõlemad asjad Eestis ju ka olemas, sa pole vist peale sattunud?

http://veeb.tallinn.ee/transport/pikasa/scripts.php – transpordikaart
http://veeb.tallinn.ee/prygihunt/?moodul=kaart – regio kaardirakendusel põhinev asi, millega saab veel igasugu erinevaid rakendusi edasi teha
http://www.tourism.tallinn.ee/map.php – jälle seesama regio kaardirakendus
Aga Eesti kohal lendamiseks kasuta Maa-ameti detailkaarti, ma millegipärast kahtlustan, et neil on kõige vingemad aerofotod Eestist, enamuses isegi värvilised: http://www.maaamet.ee/index.php?menu_id=64&page_id=5&lang_id=1 (selle abil on hea lihtne geopeitust ja geodashingut näiteks mängida, GPSi polegi vaja)

Olen osadele sattund küll, ja lisaksin juurde näiteks kaardikeskuse http://maps.ekk.eedarn, nende Tallinna kaart koos ortofotodega ei toimi miskipärast… Ja Maa-ameti omast ma kah ei suutnud leida võimalust aerofotosid vaadata. Nuppe vist liiga palju, või mina loll? Igastahes toimib maps.google.com isegi minusuguste turakate jaoks. Ja ma pean neid edasi propama.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.