saate saateks

Enamus saates mängitud juppe pärines altpooltleitavatest eDemokraatia-seminari salvestustest. Minu enda ettekande taustaleht (ja tulevikus ka lingid teiste ettekannete salvestusele) on pr.kolhoos.ee/sotsteh.

Ingliskeelsed lõigud tegelesid agile development meetodiga — mis see eesti keeles on, ärgas arendus? — ja olid mõistagi pärit itconversations.com arhiivist. Vastavalt Ken Schwaber: Wrestling Gold from Today’s Software Projects ja Scott Ambler: Are You Agile or Are You Fragile? Siit küsimus kes võiks sellest Eestis rääkida? Esimeses tagasisides saatele pakkus Mihkel välja Paul Leisi. Veel pakkumisi?

Korduse lõppu läheb Dr Moira Gunn’i Tech Nation, intervjueeritavaks Dr. Henry Jenkins, teemaks Video Games and Education. Minumeelest väga huvitav, soovitan soojalt (et mitte öelda palavalt).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.