saate saateks

Enamus saates mängitud juppe pärines altpooltleitavatest eDemokraatia-seminari salvestustest. Minu enda ettekande taustaleht (ja tulevikus ka lingid teiste ettekannete salvestusele) on pr.kolhoos.ee/sotsteh.

Ingliskeelsed lõigud tegelesid agile development meetodiga — mis see eesti keeles on, ärgas arendus? — ja olid mõistagi pärit itconversations.com arhiivist. Vastavalt Ken Schwaber: Wrestling Gold from Today’s Software Projects ja Scott Ambler: Are You Agile or Are You Fragile? Siit küsimus kes võiks sellest Eestis rääkida? Esimeses tagasisides saatele pakkus Mihkel välja Paul Leisi. Veel pakkumisi?

Korduse lõppu läheb Dr Moira Gunn’i Tech Nation, intervjueeritavaks Dr. Henry Jenkins, teemaks Video Games and Education. Minumeelest väga huvitav, soovitan soojalt (et mitte öelda palavalt).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)