salesforce

Sessioon Building Applications Without Software (ehk salesforce.com) on totaalselt ülerahvastatud, ning ma ei saa absoluutselt aru mida nad siin haibivad. Põhimõtteliselt on tegu kustomiseeritavate vormide/andmebaasidega… aga kas seda pole varem olnud? Kui ma juba nupu alustasin, siis olgu üks infobitt ka kirja pandud on demand web services ehk APId tungivad peale, salesforce.com päringutest 20% API kaudu, flick.com 5-10%, ebay.com 40%.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)