clueless media & popups

Adam L Penenberg kirjutab Wired’i kolumnis popup-reklaamidest või täpsemalt sellest, kuidas need lugejatele ei meeldi, koos viidetega vastavatele uuringutele. Ootamatu nüansina suutis Wired müüa Adami loo juurde popup-reklaami… mille kohta on artikli lõpus õgvendus teatega, et autor lisab wired.com’i aruvabade meediasaitide hulka :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)