tervitusi soojalt maalt

Lihtsalt esinen tervitustega (et ei arvataks, et olen ära surd) — ja sedapuhku Egiptimaalt, võiks öelda et 1001 öö internetist. Pilti kah. Ei, tegelikult ma päris sellest putkast hetkel ei postita, häkkisin ennast hotelli netikohvikusse, st ühendasin oma läpaka seina :-) Seejuures pidavat Naema Bay ehk kesklinna valitut kohvikutes ka WiFi olema. Tõenäoliselt mitte päris tasuta, aga kindlasti hea Egiptuse hinna eest.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)