terrorize this

Kuigi on lisandunud uudised Prokuratuuri andmeil ei olnud politseinikutapja terrorist ja Plahvatuseni viinud sündmused said alguse tuttavate tülist on põhiloos Plahvatuses hukkus politseinik, kolm said viga endiselt sees viide Robert Antropovi hommikusele arvamusele:

Eesti Raadiole selgitusi andes tähendas politseijuht, et tegemist võis olla suitsiiditerroristiga, kel võis olla kavas hommikul minna mõnda kauplusesse või bussi.

«Võimalik, et hoidsime ära rohkem ohvreid,» tähendas ta.

Midagi peab mõtlemisega väga viga olema, kui suudetakse endale ette kujutada võimalust, et keegi kodanik kell 3 pommivööga linnas ringi kondab eesmärgiga hommikul poodi või bussi plahvatama minna. Ma saan muidugi aru, et paljud ametimehed jõudsid juba helistada rahandusministrile ja nõuda järgmise aaste eelarvesse rohkem raha terroriga võitlemiseks…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)