terrorize this

Kuigi on lisandunud uudised Prokuratuuri andmeil ei olnud politseinikutapja terrorist ja Plahvatuseni viinud sündmused said alguse tuttavate tülist on põhiloos Plahvatuses hukkus politseinik, kolm said viga endiselt sees viide Robert Antropovi hommikusele arvamusele:

Eesti Raadiole selgitusi andes tähendas politseijuht, et tegemist võis olla suitsiiditerroristiga, kel võis olla kavas hommikul minna mõnda kauplusesse või bussi.

«Võimalik, et hoidsime ära rohkem ohvreid,» tähendas ta.

Midagi peab mõtlemisega väga viga olema, kui suudetakse endale ette kujutada võimalust, et keegi kodanik kell 3 pommivööga linnas ringi kondab eesmärgiga hommikul poodi või bussi plahvatama minna. Ma saan muidugi aru, et paljud ametimehed jõudsid juba helistada rahandusministrile ja nõuda järgmise aaste eelarvesse rohkem raha terroriga võitlemiseks…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.