mooramaa mehel töö tehtud

EPLis lugu kodanikust, kellelt kohtutäitur ammuse makstud trahvi uuesti sisse nõudis, mõistagi koos sissenõudmistasuga — ning kohtutäitur on nüüd veendunud, et kodanik lihtsalt “teatas neile eksitusest” mitte ei “vaidlustanud täitemenetluse algatamist”, mida tuleb tõlgendada kui kodaniku kindlalt väljendatud soovi raha (sh täituritasu) mitte tagasi saada. Täitur nõudis juba tasutud trahvi.

Asja kaugemaks taustaks on idiootlik aastatetagune süsteem, kus trahvi maksnu pidi kviitungi pärast politseile esitama (kuna pol. raamatupidamine ei suutnud muidu aru saada, mis trahv on makstud ja mis mitte). Jamuideks, mul puudub e-riigis võimalus saada teada seda, ega mind mõni sarnane sissemõistmine ei ähvarda (olen ma ikka kõik kviitungid kuhu vaja viinud ning kas raamatupidamine on ikka täpselt aru saanud kuhu need pista?).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.