europatent ja koolid

theReg toob meieni loo europatendist 0664061, millega ühendkuningriikide haridusministeerium pikemat aega võidelda üritab ning mis erinevatel hinnangutel katab üsna laia traadita (ja vist ka traadiga) tehnoloogiat kasutavat õpilaste registreerimise jms süsteemi koolides: UK.gov in scrap over school e-register patent

Lühidalt: kui teil on kasutuses süsteem, mis õpetaja arvutil näitab klassi nimekirja ning lubab ükshaaval lüüa sisse märked kohal/puudu/hilines vms, peaks see selle patendi alla käima. Lisaks on kirjeldatud ka konkreetne võrguprotokoll (mis näeb suht suva võrguprotokolli moodi välja), aga minu arusaamise kohaselt kehtib patent ka süsteemidele mis mõnda teist võrku pruugivad.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.