radio-schmadio

Äärmiselt huvitav netiraadio teema Wiredis: Attack of the Radio Clones. MS on tulnud välja Radio Plus’iga, mis mängib ligemale 1000 raadiojaama playliste, st musa sama mis jaamas aga ilma reklaami ja muu segava faktorita. Ainult et… kas playlist on (c) all? Või ei? Ja kui sa mängid kellegi playlisti siis kas sa tohid öelda mis raadiojaama oma mängid? Ja kas kuulajad tegelikult tahavad ainult muusikat?

Aga TV3’s jookseb Duracelli reklaam, “kumb kestab kauem kas Duracell või tavaline tsink-süsinik patarei?”. Üks idiootsemaid reklaame mida ma olen viimastel aastatel näinud. Eriti masendav, et BBC World seda näitas koos suhteliselt küündimatu eXplore-sarjaga, mis oli toodetud miski marketingifirma poolt puhtalt eesmärgiga tekitada saade, mida võib Duracelli reklaami näitamise eest jagada. Kas TV3’e tuleb kah eXplore? Ja kaua ma pean vaatama reklaami mis põhimõtteliselt teatab “meie soe vesi on soojem kui teie külm vesi”? (st loomulikult on Duracell etem kui ZnC. Duracell on minu meelest päris hea isegi võrreldes “harju keskmise mitte ZnC” patareiga. Aga kui nad ikka seda väita ei julge, ostan edaspidi Vartat. Või mida iganes. Peaasi, et mitte ZnC)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.