Yahoo ostis Oddpost’i

wow — Yahoo on ostnud ära Oddpost’i! Olin omal ajal üks nende teenuse esmatestijatest ning kui mälu ei peta sai neid soovitatud juba telesaate ajal (oh oleksin ma siis lobisemise asemel hoopis veidi investeerinud :-). Siinkohal võiks ära tuua jupi nende FAQ’st koos lingiga loomisaegadele (Oddpost on nimelt progetud San Francisco kohvikutes istudes):

Once upon a time, specifically just after the late 2000 world economic collapse, Oddpost founders Ethan Diamond and Iain Lamb bought a couple of cheap laptops, subscribed to the Ricochet wireless internet access service (R.I.P.), and started coding away in San Francisco’s public libraries, cafes, and late-night eateries. Their pursuit of happiness is photographically documented here, as are the shining faces of the many fine folks who have joined Oddpost in its quest for world domination in the years since those modest beginnings.

Happy world domination, Oddpost!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.