tarkvarapatentidest veel

Nii, nüüd on siis meie lugupeetud ministrid Atonen ja Maimets saanud volituse hääletada 17-18.05.2004 Brüsselis konkurentsivõime nõukogu kokkusaamisel tarkvarapatentide poolt, sõnasõnalt:

Eesti toetab arvutiprogrammide arengut ning kaitsmist patendina, kui peetakse kinni patentimise peamistest senikehtinud printsiipidest, eelkõige Euroopa patentide konventsioonis (EPC) sätestatud leiutiste patentimise põhiprintsiipidest.

Samal teemal pikemalt TheReg: European Council snubs software patent vote, ffii.org: EU Council Plans to Scrap Parliamentary Vote without Discussion, ffii.org analüüs: EU Council 2004/01/29 “Presidency Compromise Proposal” on Software Patents, ffii.org.uk: What is “technical”?

Ja kui keegi tahab lähemalt tutvuda milliste arvutiprogrammide kaitsmist me toetame, siis leiab häid näiteid juba kaitstud patentide hulgast.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.