Saatele seltsiks

EPL õpetab, kuidas paber-oksepostist lahti saab. Tuleb saata avaldus aadressile [email protected]. Seni olla seda teinud 8 inimest. Ja kleeps ei pidavat aitama. Sest inimesed on pahased, kui keegi on nende postkasti peale kleepsu kleepinud ja siis reklaami ei tule. Nähtavasti on inimesi, kes ei saa aru nende postkasti peale kleebitud kleepsust, rohkem kui 8.

Mulle väga meeldib, et Liivi Teenindusega on nüüdARKis ühel pool. See pangaautomaadist raha võtmine ja selle 25 kroonise tasu eest kassasse maksmine tundus alati veidi kummaline värk olevat. Üks suur tölplus. Aga äkki on lihtsalt auto-haridusega inimestel miski konkreetne kiiks. Minu kooli direktoriks oli miskit aega autoõpetaja ja see jäi kah kõigile sügavalt meelde.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.