Et ei mööduks kuud kahe postituse vahel…

Et ei mööduks kuud kahe postituse vahel… tuleb midagi kirja panna. Nimelt on viimane kuu olnud niikolekiire, et mul pole absoluutselt aega isegi uudistega rahuldaval määral kursisolemiseks, rääkimata siis nende edasi-kommenteerimisest. Aga enne saadet võiks ju mõne silma hakanud lingi välja riputada:

Howard Kurtz kirjutab Washington Postis sellest, kuidas ajaveebindus on mõjutamas USA presidendivalimiste-kampaaniat: Modem Madness.

Wired: Licensed to War Drive in N.H. ehk miks mitte lubada avatud WiFi võrkude kasutamist lausa ametlikult? Stockholmis oleks see kah väga hea mõte, sest kesklinnas on raske leida tänavanurka, kus ei oleks mõni lahtine WiFi saadaval. Samas lennujaamas leiab ainult tasulised Telia HomeRun’i ja 2. terminalis ka Sonera wGate’i, kummagi jaoks ei ole võimalik lihtsalt piletit osta. Mõtetu värk, eks ole?

Veel Wiredist: Artists Fight Radio Deregulation. Neil seal Ameerikas on häda, et kogu raadio-binses kipub koonduma ühe firma kätte, ja siis on suht lihtne ennustada milline vabadus on DJdel musa valimisel “oma raadio playlisti”.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.