kuro5hin.org viitab uudisele, et…

kuro5hin.org viitab uudisele, et mõni nädal tagasi Iraaki siirdunud inimkilp on otsustanud peaaegu nagu üks mees oma punased doubledecker‘id mõnda ohutumasse paika kolida. Kilplastele hakkas kahtluseuss põue pugema, kui mõned neist saadeti kaitsma elektrijaama, mis asus suure sõjaväeosa ja strateegiliselt tähtsa maantee vahetus läheduses. Many UK “Human Shields” for Iraq leave Iraq.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.