Ja veel EPL sõprade loomingut, s…

Ja veel EPL sõprade loomingut, seadpuhku Anti Ronk: Taevakanalite vaatajad kasutavad piraatkaarte ja selleteemaline nupp arvamusküljel (juhtkirja pikendus?) REPLIIK: Piraatide võim. Eestis ei levitata muid kanaleid selle pärast, et filmilevitajad ei suuda lahti saada tsaariaegsest hinnamudelist, tahtes satikanalitelt raha müügialal oleva rahvaarvu, mitte müüdud kaartide hulga pealt.

[Ja lisaks: olles veidi piilunud TV1000 East saatekava julgen nõustuda EPLis kommenteerijatega, kes seda suht saastaks peavad.] Olles lähemalt East’i kava vaadanud pean tunnistama, et minu pahameel käis peamiselt endise Balticu pihta. Kuigi kui võrrelda seda nüüd skandinaavia TV1000 valikuga… Siis jääb veel üht koma teist soovida.

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment